Startsida Fotboll Säsongen 2007 Läsvärt Artiklar och nyheter

Lycka till Robert Åhman-Persson

Jag har sett Robban i ett (varierande) antal matcher varje år sen han kom till AIK 2003. I junior- och utvecklingslag, några matcher också i Väsby och naturligtvis i A-laget. Och visst känns det lite trist att han ska söka sig till Viborg för att, förhoppningsvis, få speltid. Jag tror att han kommer att få det. Som spelare finns det mycket som talar för honom, lägg sedan till hans vilja och ambition, så ska han kunna lyckas i Danmark.

Jag har haft vissa förhoppningar om att någon gång under säsongen få se framtidens mittfält (Gabi Ö-RÅP-Pierre B-Gerndt) i samma match. Nu blir det inte så och det hade kanske inte varit särskilt sannolikt ändå, men jag hoppas att de tre andra löftena har tålamod och väntar på de chanser de rimligen ändå kommer att få.

Nu får man följa Viborgs match mot serietoppen(?) och hålla tummarna för dem och också följa Robbans utveckling på distans. Jag tror att det blir en bra och spännande framtid och hoppas också på att Robban om några (gärna få) år gör en Nisse Johansson. Du är alltid välkommen tillbaka Robban. Lirare, som dessutom alltid ger allt, är alltid välkomna och behövda.

Av Bappe Bjuggren Läs mer!
Foto: Magnus Neck
[070711]

Åsikterna i denna krönika är författarens egna och inte nödvändigtvis AIK Fotbolls.